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  1. A 資料種別
  2. 010 東京女子医科大学雑誌
  3. 010A 論文
  4. 74巻
  5. 12号

蛋白の糖化 : メイラード反応を中心にして

http://hdl.handle.net/10470/26737
http://hdl.handle.net/10470/26737
d66f5614-8c4a-4458-8b7b-30ad11f6a80b
名前 / ファイル ライセンス アクション
KJ00006019084.pdf KJ00006019084.pdf (613.4 kB)
Item type 学術雑誌論文 / Journal Article(1)
公開日 2010-08-10
タイトル
タイトル 蛋白の糖化 : メイラード反応を中心にして
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ journal article
別タイトル
その他のタイトル Glycation of Protein : Primarily on the Maillard Reaction
著者名 堀川, 博朗

× 堀川, 博朗

堀川, 博朗

Search repository
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 297076
姓名 HORIKAWA, Hiroaki
出版者
出版者 東京女子医科大学学会
受付日付
日付 2010-08-10
日付タイプ Created
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 0040-9022
NCID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00161368
書誌情報 東京女子医科大学雑誌

巻 74, 号 12, p. 667-672, 発行日 2004-12
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 The Maillard reaction is a complex and poorly understood series of reactions between reducing sugars and the primary amino groups of proteins. The resulting advanced glycation end-products (AGEs) and active oxygen species are thought to contribute to the development of diabetic complications and aging. This review describes the basic chemistry of the Maillard reaction.
著者所属
東京女子医科大学医学部化学
著者キーワード
主題Scheme Other
主題 glycated protein
著者キーワード
主題Scheme Other
主題 advanced glycation end-product (AGE)
著者キーワード
主題Scheme Other
主題 Maillard reaction
著者キーワード
主題Scheme Other
主題 Amadori compound
著者キーワード
主題Scheme Other
主題 amino-carbonyl reaction
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Ver.1 2023-06-20 20:58:45.968684
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