WEKO3
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アイテム
蛋白の糖化 : メイラード反応を中心にして
http://hdl.handle.net/10470/26737
http://hdl.handle.net/10470/26737d66f5614-8c4a-4458-8b7b-30ad11f6a80b
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
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Item type | 学術雑誌論文 / Journal Article(1) | |||||||
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公開日 | 2010-08-10 | |||||||
タイトル | ||||||||
タイトル | 蛋白の糖化 : メイラード反応を中心にして | |||||||
言語 | ||||||||
言語 | jpn | |||||||
資源タイプ | ||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||
資源タイプ | journal article | |||||||
別タイトル | ||||||||
その他のタイトル | Glycation of Protein : Primarily on the Maillard Reaction | |||||||
著者名 |
堀川, 博朗
× 堀川, 博朗
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著者別名 | ||||||||
識別子Scheme | WEKO | |||||||
識別子 | 297076 | |||||||
姓名 | HORIKAWA, Hiroaki | |||||||
出版者 | ||||||||
出版者 | 東京女子医科大学学会 | |||||||
受付日付 | ||||||||
日付 | 2010-08-10 | |||||||
日付タイプ | Created | |||||||
ISSN | ||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||
収録物識別子 | 0040-9022 | |||||||
NCID | ||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||
収録物識別子 | AN00161368 | |||||||
書誌情報 |
東京女子医科大学雑誌 巻 74, 号 12, p. 667-672, 発行日 2004-12 |
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著者版フラグ | ||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||||
抄録 | ||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||
内容記述 | The Maillard reaction is a complex and poorly understood series of reactions between reducing sugars and the primary amino groups of proteins. The resulting advanced glycation end-products (AGEs) and active oxygen species are thought to contribute to the development of diabetic complications and aging. This review describes the basic chemistry of the Maillard reaction. | |||||||
著者所属 | ||||||||
東京女子医科大学医学部化学 | ||||||||
著者キーワード | ||||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | glycated protein | |||||||
著者キーワード | ||||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | advanced glycation end-product (AGE) | |||||||
著者キーワード | ||||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | Maillard reaction | |||||||
著者キーワード | ||||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | Amadori compound | |||||||
著者キーワード | ||||||||
主題Scheme | Other | |||||||
主題 | amino-carbonyl reaction |